Ženska nautička odjeća i obućaTijekom mnogih stoljeća jedrenje je smatrano muškom igrom, dok se za žene držalo da više uživaju u druženju na jahtama nego trenucima jurenja po moru potpuno mokra dok te hvata mučnina. U današne vrijeme mnoge žene diljem svijeta svakodnevno dokazuju da je nježniji spol i više nego dovoljno jak za razne vrste jedrenja. Iako je ovo iznimno fizički zahtjevan sport u njemu ne prolazi sirova snaga, već izdržljivost pa žene i muškarci u natjecanju mogu biti potpuno ravnopravni.

Brandovi nautičke odjeće i obuće su se također s vremenom prilagođavali novim spolnim pravilima na moru, pa su linije nautičke odjeće i obuće za žene postale normalni dio svake nove kolekcije. Među njima je naravno i pionir nautičke odjeće i obuće, Henri Lloyd koji žensku liniju razvija paralelno sa muškom, koristeći najnovija otkrića i tehnologije u izradi najboljih i najsigurnijih komada odjeće za razne vremenske uvjete.

Otporne na vodu i vjetar ženske jakne, hlače, kombinezoni, srednji i donji slojevi odjeće Henri Lloyd kolekcijama dijele se na opremu za priobalno jedrenje i za jedrenje na otvorenom moru. Tko je probao i jedno i drugo znati će i zašto.

Ženska jedriličarska (nautičarska) jakna za priobalno jedrenje Osprey Inshore


ODJEĆA ZA JEDRENJE

Ženska jedriličarska jakna dizajnirana da zadovolji visoke standarde udobnosti i izvedbe za vrijeme priobalnog jedrenja. Ova Inshore jakna je napravljena u skladu sa visokim Henri Lloyd standardima i napravljena je od najkvalitetnijih materijala i tkanina.

  • 100% vodootporna i vjetronepropusna
  • dvostruko zatvaranje nehrđajućim patentnim zatvaračem i preklopom sa čičak trakom
  • florescentna kapuljača sa mgučnošću spremanja u ovratnik i sa elastičnom vezicom
  • reflektirajući dodatak na preklopu sa čičak trakom na prednjoj strani jakni

Nosite ovu nautičarsku jaknu u kombinaciji sa Inshore hlačama kako bi postigli savršeni outfit za jedrenje.

Ženska jedriličarska jakna za jedrenje na otvorenom moru Ultimate Cruiser

Kao što i sam naziv modela sugerira ova jakna dizajnirana je da bude najbolji komad odjeće za jedrenje. Nudi udobnost i izdržljivost materijala kako bi zadovoljila ozbiljne jedriličarske zahtjeve na otvorenom moru. Ultimate Cruiser jakna sadrži mnoga obilježja Henri Lloyd brenda, uključujući inovativnu OPTIVISION kapuljaču, koja nudi nenadmašni periferni vid, kroz ugrađene transparentne panela koji pružaju visoku razinu vidljivosti.

  • Podesivi ovratnik osigurava udobnost i minimalnu mogućnost prodiranja vode
  • Dvostruki džepovi za grijanje ruku
  • Ergonomična kako bi osigurala lakoću pokreta
  • Najlonsko pojačanje za sjedenje

Preporučamo da ju kombinirate sa Ultimate Crusier hlačama za jedrenje kako bi osigurali 100% vodootporan i vjetronepropusan efekt. Ultimate Cruiser ženske hlače dizajnirane su tako da se prilagođavaju ženskoj figuri uz pomoć podesivog struka i podesivih naramenica, kombinacije koja će olakšati kretanje na brodu, a istovremeno maksimalno štititi od utjecaja vjetra.


© mare.com.hr 2015